Çanakkale savaşı, Çanakkale şehitleri, Çanakkale Zaferi, Paylaşım ve tartışma forumu
Mayıs 19, 2012, 08:54:09 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma yazı yazmak için lütfen üye olunuz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yardım  (Okunma Sayısı 1318 defa)
huseyincan
Başlangıç
*

« : Nisan 23, 2008, 07:05:18 ÖS »

Siteyi kuran arkadaşıma çok teşekkür ederim bu siteye yardımda bulunmak istiyorum ve aklıma gelen güzel bir konu var tabi yaparsanız çanakkale ve tarihle ilgili bilgi yarışması diye bir yer ayırırsanız bu konuda elimden geldigi kadar sizlere soru ekleyebilirim böyle bir site yapmanız çok gurur verici birşey teşekkürler olumlu yada olumsuz dönerseniz bende hazırlarım Hüseyin.can@videojet.com
Moderatöre Bildir   Logged
canakkalesehitlerimiz
Administrator
Başlangıç

« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2008, 12:26:57 ÖS »

Siteyi kuran arkadaşıma çok teşekkür ederim bu siteye yardımda bulunmak istiyorum ve aklıma gelen güzel bir konu var tabi yaparsanız çanakkale ve tarihle ilgili bilgi yarışması diye bir yer ayırırsanız bu konuda elimden geldigi kadar sizlere soru ekleyebilirim böyle bir site yapmanız çok gurur verici birşey teşekkürler olumlu yada olumsuz dönerseniz bende hazırlarım Hüseyin.can@videojet.com

Tabiki Hüseyin Bey yardımlarınızı memnuniyetle kabul ederiz. Sizin bu konuda herhangi bir çalışmanız varsa bana özelden mesaj yazarak açıklayabilirsiniz.
huseyincan
Başlangıç
*

« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 06:08:57 ÖS »

Çalışma derken Çanakkale ile ilgili bayagı bilgim var ve çok soru çıkarabilirim sizlere ama veb tasarımı ile ilgili hiç bir bilgim yok sitede böyle bir yer açarsanız soru ekleme bölümü diye biyer de açmalısınız buradan sorular ekleyebilirim veya nasıl yardımcı olmam gerekiyorsa o şekilde yardımcı oluyum beni yönlendirin
Sayfa: 1   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC 1 XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.063 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu