Çanakkale savaşı, Çanakkale şehitleri, Çanakkale Zaferi, Paylaşım ve tartışma forumu
Şubat 06, 2012, 10:19:03 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üye olarak çalışmalarımıza katkıda bulunabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: çok önemli!!! mutlaka okuyun ve katılın  (Okunma Sayısı 916 defa)
nurcan
Başlangıç
*

« : Kasım 12, 2008, 07:47:01 ÖS »

siteye yeni üye oldum.bu gün yaşadığım bir olaydan sonra.ve bunu Çanakkale Şehitlerimize değer veren duyarlı insanlarla paylaşmak istedim.bu gün bir aksesuar mağazasına girdim.bayanlar daha iyi bilir.ünlü bir marka ASSORTİE.gümüş ürünleri incelerken üzerinde GALLİPOLİ 1915 yazan ürünleri görünce duygulandım.almak istedim.ürünleri elime alıp incelediğimde üzerlerinde ingilizce yazılar olduğunu,sonsuz kadar yaşamalarını istedikleri kahramanlara yani ANZAK lara ithafen ürünlerin dizyan edilmiş olduğunu gördüm.aynı sıraya baktım MEHMETÇİKLERİMİZ için tasarlanmış modelleri var mı diyeama tahmin ettiğiniz gibi öyle bir ürün yoktu.tepkimi mağazada gösterdim.savaşı kazananlar türklerdi dedim 250 binden fazla türk çanakkale de bizim için şehit oldu dedim.hem de ölüme gitmek için hiç bir teredütte bulunmadan.peki zaferi ya da saygıyı siz ANZAK lara mı bahşediyorsunuz dedim.cevap orada görevli tezgahtar kızın limitleri dahilindeydi.'ANZAK lar anma için geliyorlar ya ondan' .Firmanın internet sitesine girdim.mehmetçiklerimiz için de aynı ürünlerden tasarlamaları ve diğer ürünlerin yanında satışa sunmaları gerektiğini
bu durumu mümkün olduğunca çok kişiye duyuracağımı söyledim.
arkadaşlar
yapmanız gereken sizin de bu tarz mesajlar yazmanız.firmanın internet adresi    www.assortie.com  lütfen...aynı saygıyı mehmetçiklerimiz de hakediyor
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2008, 07:49:13 ÖS Gönderen: nurcan » Moderatöre Bildir   Logged
HAYRİ
Administrator
Başlangıç

« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2008, 07:54:25 ÖS »

siteye yeni üye oldum.bu gün yaşadığım bir olaydan sonra.ve bunu Çanakkale Şehitlerimize değer veren duyarlı insanlarla paylaşmak istedim.bu gün bir aksesuar mağazasına girdim.bayanlar daha iyi bilir.ünlü bir marka ASSORTİE.gümüş ürünleri incelerken üzerinde GALLİPOLİ 1915 yazan ürünleri görünce duygulandım.almak istedim.ürünleri elime alıp incelediğimde üzerlerinde ingilizce yazılar olduğunu,sonsuz kadar yaşamalarını istedikleri kahramanlara yani ANZAK lara ithafen ürünlerin dizyan edilmiş olduğunu gördüm.aynı sıraya baktım MEHMETÇİKLERİMİZ için tasarlanmış modelleri var mı diyeama tahmin ettiğiniz gibi öyle bir ürün yoktu.tepkimi mağazada gösterdim.savaşı kazananlar türklerdi dedim 250 binden fazla türk çanakkale de bizim için şehit oldu dedim.hem de ölüme gitmek için hiç bir teredütte bulunmadan.peki zaferi ya da saygıyı siz ANZAK lara mı bahşediyorsunuz dedim.cevap orada görevli tezgahtar kızın limitleri dahilindeydi.'ANZAK lar anma için geliyorlar ya ondan' .Firmanın internet sitesine girdim.mehmetçiklerimiz için de aynı ürünlerden tasarlamaları ve diğer ürünlerin yanında satışa sunmaları gerektiğini
bu durumu mümkün olduğunca çok kişiye duyuracağımı söyledim.
arkadaşlar
yapmanız gereken sizin de bu tarz mesajlar yazmanız.firmanın internet adresi    www.assortie.com  lütfen...aynı saygıyı mehmetçiklerimiz de hakediyor

EVET SİZE KATILIYORUM.KEŞKE SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ MEHMETÇİK RESİMLİ TİŞÖRT,GÖMLEK VB.ŞEYLER YAPSALAR ÇOK GÜZEL OLURDU.BU ARADA FORUMUMUZA HOŞ GELDİNİZ.
Moderatöre Bildir   Logged

BİR DİRİLİŞ RUHUDUR ÇANAKKALE.
Sayfa: 1   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC 1 XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.104 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu