Çanakkale savaşı, Çanakkale şehitleri, Çanakkale Zaferi, Paylaşım ve tartışma forumu
Şubat 06, 2012, 10:15:30 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üye olarak çalışmalarımıza katkıda bulunabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tanışma  (Okunma Sayısı 2195 defa)
asera
Başlangıç
*

« : Nisan 30, 2007, 08:24:46 ÖS »

merhabalar gelibollu olarak bende yenı Katıldım sıteye]
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2008, 12:01:33 ÖS Gönderen: HAYRİ » Moderatöre Bildir   Logged
canakkalesehitlerimiz
Administrator
Başlangıç

« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2007, 11:12:00 ÖÖ »

Hoşgeldin asera, Gelibolulu olman bizim için ayrıca bir kazanç, şehitliklerde fotoğraf çekip bize ulaştırabilirmisin.
Moderatöre Bildir   Logged
izmirli79
Başlangıç
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2007, 08:32:54 ÖS »

arkadaşlar selam bende yeni üye oldum geçen hafta 2 gün boyunca şehitlikleri gezdim öyle güzeldiki dileyen olursa bolbol resim gönderebilirim bana mail adresimden mail atyın ya da msnımı ekleyin ordan gönderebilirim ama şu bi gerçek yabancıların mezarları bizimkilerden çok daha bakımlı adamlar km. uzaktan gelip bizim yanıbaşımızdaki şehitliklerimizden daha duzgun ve duzenli bakıyorlar mezarlarına helal valla
lazigirl
Başlangıç
*

şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak

« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2007, 08:45:31 ÖS »

merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim Trabzon'danım.Çanakkale'ye gelmeyi şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmeyi çok istiyorum ama nasip olmadı resim yollayın siteye de bakalım artık.

ACILAR ZENGİNİ
SANCAKTAR
Başlangıç
*

« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2007, 02:56:05 ÖS »

Öncelikle böyle bir siteyi kurarak Türk tarihinin önemli bir yere sahip  çanakkale savaşları ile ilgili bilgileri ve belgeleri bize kazandıran yetkilileri tebrik ederim.Çanakkalede en çok şehit veren ilden Bursamızdan sevgilerle..
bereketbey
Başlangıç
*

« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2007, 01:12:28 ÖS »

merhaba bende keşanlıyım benim babamında dedesi çanakkale şehidi o nedenle buradayım
murat güçlüer
Başlangıç
*

« Yanıtla #6 : Mart 01, 2008, 08:59:56 ÖÖ »

ben murat güçlüer. dedemin babası çanakkale şehidi.2 hafta önce bütün şehitlikleri gezdim.ve bu güne kadar gidip gezmediğim için pişman oldum.her türk evladının gidip görmesi gereken yerler.japonlar ilkokul çoçuklarını okula başlamadan hiroşimaya götürürlermiş.buraya iyi bakın onlardan daha iyi olmazsak yine başımıza böyle felaket gelir,çok çalışıp başarılı olmaları öğütlenirmiş.ve hangi noktaya geldikleri malum. bizimde çocuklarımızı ufak yaşlarda çanakkaleyi gezdirip kahramanlıkları anlatmamız gerekir.hiç bir ülkeye nasip olmamış kahramanlıkları ve şahsiyetlerini anlatabilirsek enazından şuan dejenere olmuş gençliğin ardından doğru ,dürüst ve ahlaklı bir nesil meydana gelmesine yardımcı oluruz.
canakkalesehitlerimiz
Administrator
Başlangıç

« Yanıtla #7 : Mart 05, 2008, 06:39:06 ÖÖ »

ben murat güçlüer. dedemin babası çanakkale şehidi.2 hafta önce bütün şehitlikleri gezdim.ve bu güne kadar gidip gezmediğim için pişman oldum.her türk evladının gidip görmesi gereken yerler.japonlar ilkokul çoçuklarını okula başlamadan hiroşimaya götürürlermiş.buraya iyi bakın onlardan daha iyi olmazsak yine başımıza böyle felaket gelir,çok çalışıp başarılı olmaları öğütlenirmiş.ve hangi noktaya geldikleri malum. bizimde çocuklarımızı ufak yaşlarda çanakkaleyi gezdirip kahramanlıkları anlatmamız gerekir.hiç bir ülkeye nasip olmamış kahramanlıkları ve şahsiyetlerini anlatabilirsek enazından şuan dejenere olmuş gençliğin ardından doğru ,dürüst ve ahlaklı bir nesil meydana gelmesine yardımcı oluruz.

Merhaba murat dediğin gibi şehitliklerin havasını herkes solumalı. Gezi esnasında çekmiş olduğun fotoğraf ve videolar varsa bizimle paylaşabilirsin. İyi günler.
murat güçlüer
Başlangıç
*

« Yanıtla #8 : Mart 14, 2008, 09:01:12 ÖÖ »

grup olarak yaptığımız gezide rehberimiz gezdiğimiz yerlerle ilgili cd  hazırlayıpvermişti.cd yi kopyalayıp istediğiniz adrese gönderebilirim.
alimut
Başlangıç
*

« Yanıtla #9 : Mart 23, 2008, 09:12:47 ÖS »

Çanakkale'li olduğumu her zaman övünerek söylüyorum. Kendi kendime düşünürken üç şey için Allah'a şükrediyorum. Müslüman olduğum için,Türk olduğum için ve Çanakkale'li olduğum için. formdaki herkese selamlar. diyorumki her müslüman Kabe'yi ; her türk ÇAnakkale'yi görmeli
HAYRİ
Administrator
Başlangıç

« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2008, 05:43:52 ÖS »

MERHABALAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.ADIM HAYRİ. 15 YAŞIMDAYIM HOBİLERİM TARİH ARAŞTIRMA.ÇANAKKALE SAVAŞLARINA ÇOK MERAKIM VARDIR.EVDE ÇANAKKALE SAVAŞIYLA İLGİLİ BİR ÇOK ROMANIM VARDIR.SAYGILARIMLA.

BİR DİRİLİŞ RUHUDUR ÇANAKKALE.
Sayfa: 1   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC 1 XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.501 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu