Çanakkale savaşı, Çanakkale şehitleri, Çanakkale Zaferi, Paylaşım ve tartışma forumu
Şubat 06, 2012, 10:36:04 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üye olarak çalışmalarımıza katkıda bulunabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BİZ TÜRKLER  (Okunma Sayısı 1308 defa)
AKPGENÇLİK
Başlangıç
*

« : Ağustos 19, 2007, 09:11:10 ÖS »

Biz TÜRK"ler öyle bir toplumuzki bununla gurur duymalı ve bu gururu yitirmemeliyiz;ve inanıyorumki toplumumuzun yüzü daima AK ve başı DİK olcaktır...Şimdiki gençlere yani bizlere öyle imkanlar sunuluyorki o savaşı o şehitlerimizi hep yaşıyoruz...Zaten o şehitlerimize öldü diyicek biri yok...ve olamaz.Çünki o şehitlerimiz daima bizimle ve daima yanımızdalar...Ben bazen derimki DEDELERİMİN tırnağndaki toz olabilsem ah bi olabilsem.Onlar ölümü göze alarak savaştılar.Ve göğüslerinde daima İMAN vardı...ßizimde o imanı korumamız lazım ve anıtlarımıza sahip çıkmamız lazım....
Moderatöre Bildir   Logged
vildan
Başlangıç
*

« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 04:53:27 ÖS »

düşüncelerin gerçekten güzelmiş.ben mesela şehitlerimiz hakkında geçmişiz hakkında pek bi bilgiye sahip değilim ve hiç kimsede anlatmadı bana.bebnde geçmişte yaşamayı vatan toprakları için ölmeyi çok isterdim.şu düştüğümüz durumlara baksana kendi geçmişi öğrenmek için bi site... Utandım
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: 1   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC 1 XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.137 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu